CELEB STYLE

Tri „gole“ haljine o kojima svi pričaju

Beyonce, Kim Kardashian ili Jennifer Lopez?
MET Gala
 
U ponedjeljak 04. svibnja održana je dugoočekivana MET Gala, a sve oči bile su uprte u poznate zvijezde. Postavljalo se samo jedno pitanje – tko će zabljesnuti, a tko ne na crvenom tepihu. Tri celebrityja ispunila su medijske stupce – Beyonce, Kim Kardashian i Jennifer Lopez odabrale su takozvane gole haljine i svima ukrale show.

Otkako se Rihanna na CFDA Awardsima prošle godine pojavila u naked haljini, potaknula je novi trend, odnosno vratila je nekadašnje seksipilne stylinge na crveni tepih. Nakon dugo vremena što izrazito prizorne haljine nisu bile stylish, čini se da je danas posve prihvatljivo pokazati više, a ne manje.
 
Beyonce MET GalaBeyonce u Givenchy haljini
 
Najviše pozornost je plijenila pjevačica Beyonce od koje smo navikli na glamurozne i teatralne kombinacije. Ona je odabrala Givenchy haljinu u kojoj je najmanje toga prepustila mašti. Njena haljina ukrašena upadljivim kristalima i šarenim kamenjem pokriva tek ono najbitnije, a sudeći prema njenom stavu na red carpetu, Beyonce se osjećala fantastično.
 
Kim Kardashian MET GalaKim Kardashian u Robert Cavalli haljini
 
Kim Kardashian je inspiraciju za svoju bijelu haljinu pronašla u kreaciji pop ikone Cher u kojoj se pjevačica pojavila na prvoj MET Gali. Reality zvijezda nosila je Roberto Cavalli custom made ledeno sivu haljinu s velikim šlepom koji je ukrašen bijelim perjem.
 
Jennifer Lopez MET GalaJennifer Lopez u Versace haljini 

Jennifer Lopez također je odlučila svoje atribute staviti u prvi plan. Njenu kreaciju potpisuje talijanska kuća Versace, a u prvi plan je stavljena famozna stražnjica. Pjevačica je, za razliku od svojih red carpet kolegica, odabrala crvenu boju, koja često u ovim kombinacija može djelovati trash. No, na iznenađenje mnogih, to se u ovom slučaju nije dogodilo.

Što god mislili o trendu naked haljina, ne možemo zanemariti da zvijezde onu manje je više sve češće shvaćaju doslovno. Iznenadimo se kad pojedini celebrity dođe zakopčan i pokriven!

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 05.05.2015. u 09:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p