CELEB STYLE

Tri modna promašaja poznatih zvijezda

Jennifer Lopez, Rita Ora ili Mariah Carey?
Billboard music awards
 
Crveni tepih Billboard Music Awardsa bio je parada polugolih haljina, zvijezda u preizazovnim kombinacijama i kreacijama za koje se pitamo kako su uopće dospjele na red carpet. Među najgore odjevenim zvijezdama ubrajaju se tri pjevačice. 

Jennifer Lopez, Rita Ora i Mariah Carey možda su odjenule različite haljine, no sve su imale istu želju – zabljesnuti u seksipilnom izdanju koje će sve ostaviti bez daha. To su njihovi outfiti svakako postigli, no ne u pozitivnom smislu.
 
Jennifer Lopez
Pjevačica Jennifer Lopez ne odustaje od takozvanih nude haljina, kreacije koje više toga otkrivaju nego što skrivaju. Nakon što je na MET Gali odabrala crvenu boju, za ovu dodjelu nagrada odlučila se za bijelo-srebrnu haljinu modne kuće Charbel Zoe. U prvi plan je stavila dekolte i goli trbuh, a uzorci s kojima je ukrašena kreacije na nezgodan način su proširili pjevačicu u struku. Laskava nije bila ni dužina haljine koja je Jennifer vizualno smanjila.
 
Mariah Carey
Jedna od najvećih modnih katastrofa na Billboard Music Awardsima je bila pjevačica Mariah Carey koja je možda odabrala crnu boju, no definitivno je pogriješila s modelom haljine. Tom Ford kreacija istaknula je samo njene nedostatke, proširila struk i učinila noge zdepastima.
 
Rita Ora
Rita Ora također je igrala na seksi kartu, stoga je odlučila istaknuti u Fausto Puglisi haljini sve što se može istaknuti. Dekolte, struk, trbuh i noge – sve to je jedna haljina uspjela staviti u prvi plan. Velike zlatne zvijezde i zlatni modni dodaci unijeli su dodatnu dozu trasha u cijeli stylinga koji se ubraja u jedna od najgorih izdanja ove poznate pjevačice.

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 18.05.2015. u 12:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p