CELEB STYLE

Vanda Winter zablistala u crnoj kožnoj haljini

Poznate dame nose eNVy room
Vanda Winter

U četvrtak 26. ožujka poznati časopis Cosmopolitan slavio je svoj 17. rođendan u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma. Rođendan su došle proslaviti i brojne hrvatske zvijezde, a čak tri među njima su nosile kreacije modnog dvojca eNVy room

Glumica Vanda Winter odabrala je crnu kožnu haljinu iz nedavno predstavljene kolekcije koja ima nježan i romantičan pad, što je suprotnost boji i materijalu. Pozornost plijeni gornji dio i zanimljiv izrez koji daje posebnu čar ovoj haljini. Kontrast ove haljine, koju stvara kroj i materijal, djeluje efektno i svakako plijeni pozornost. A Vanda zna kako nositi statement komade.
 
Ecija Ivušić i Sementa RajhardEcija Ivušić i Sementa Rajhard
 
Za eNVy room se odlučila i njega kolegica Sementa Rajhard koja je odabrala potpuno suprotnu haljinu koja uistinu doziva proljeće. Šarena haljina na velike pruge elegantno je istaknula dekolte, a podignuta frizura se izvrsno uklopila u ovu kombinaciju.
 
Kristina Bradač i Ivona ČuloKristina Bradač i Ivona Čulo
 
Za boju se odlučila i Ivona Čulo koja također nosi haljinu eNVy room iz nedavno predstavljene kolekcije. Žuta boja pravi je vjesnik proljeća i drago nam je vidjeti da su naše trendseterice hrabre i biraju upadljive boje za važne modne evente.

M.D.
Foto: Robert Gašpert, Dražen Kokorić i Josip Regović
Objavljeno: 27.03.2015. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p