CELEB STYLE

Vanessa Paradis ili Diane Kruger?

Čiji Chanel look vam se više sviđa?

Couture revija kuće Chanel, standardno je okupila najveći broj zvijezda iz svijeta filma i mode. Novim kreacijama Karla Lagerfelda iz prvih su se redova divile Vanessa Paradis, Diane Kruger, Poppy Delevigne, Clemence Poesy, Cameron Diaz, Alice Dellal, Caroline Sieber i dr.

Dame koje su svi željeli fotografirati su Vanessa Paradis i Diane Kruger.

Vanessa je dugi niz godina uspješno odolijevala trač medijima, međutim prekid dugogodišnje veze s jednim od najpoželjnijih glumaca današnjice Johnnyem Deppom, postavio je francusku glumicu i pjevačicu, ravno u centar žutog tiska. Vanessa je jučer blistala u nježno bijeloj svilenoj maksi haljini, preko koje je prebacila fantastičnu kožnu jaknu s rupicama iz proljetne kolekcije kuće Chanel. Look je zaokružila s dvobojnim Chanel cipelama, također iz proljetne kolekcije ove kuće.

Diane Kruger svojim riskantnim kombinacijama izaziva poštovanje svih onih koji cijene glumičinu hrabrost i mogućnost izlaska iz zadanih red-carpet okvira.

I jučer je odjenula kombinaciju koju bi odabrala malo koja poznata osoba. Neobični komplet od tvida, iz kolekcije Paris-Bombay, kombinirala je s crnim čizmama preko koljena i Chanel torbicom.

Čiji Chanel look vam se više sviđa?

 

photo: profimedia

 

 

Objavljeno: 25.01.2012. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p