CELEB STYLE

Večernje toalete u punom sjaju

I celebsice vole šljokice

Čak i ako ste velika zvijezda i značite nešto u svijetu showbizza, šljokičasta haljina nije nešto što bi svatko obukao s lakoćom. Šljokice tijekom godine mogu izgledati jeftino, neukusno i pretjerano, ali zato celebsice u ovo blagdansko vrijeme, baš poput nas, posežu za svjetlucavim materijalima.

Tako je bilo i na dodjeli Style Awards-a. Selena Gomez, Victoria Justice i Jessica Lowndes nosile su svjetlucave kreacije koje plijene pažnju. Selena je nosila BCBG haljinu do poda sa svjetlucavim donjim dijelom, koja gotovo nije dolazila do izražaja pored Victorijine Vivienne Westwood haljine od šljokica koje se presijavaju. Jessica je nosila srebrnu haljinu Monique L'Hullier.

Kaley Cuoco nosila je haljinu asimetričnog izreza prekrivenu sivim svjetlucavim kamenčićima, dok se njena kolegica Jodi Lyn O'Keefe odlučila za nešto klasičniji odabir i koktel haljinu plave boje.

Anne Hathaway je oduzimala dah na dodjeli Nobelove nagrade za mir u Oslu. Crna toaleta bez naramenica s potpisom J. Mendela samo se decentno presijavala. Katy Perry je na jednoj humanitranoj večeri nosila haljinu koja je imala samo sitne šljokičaste detalje koji se gotovo ne primjete.

   

Iako često pokušava naglasiti svoju mračnu i grubu stranu, ni Angelina Jolie nije mogla odoljeti svjetlucavom trendu. Na premijeru filma The Tourist nosila je haljinu Ateliera Versace sa svjetlucavim topom ukrašenim Swarovski kristalima.

B.K.

foto: The Fashionspot

Objavljeno: 24.12.2010. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p