CELEB STYLE

Victoria Beckham daje prednost vlastitom dizajnu

Novopečena majka zna kako promovirati svoj brand
Čini se kako su dani kada su mnogi sumnjali u dizajnerski potencijal Victorije Beckham sada daleko iza nje. Uvaženo ime njujorške modne scene, iz Los Angelesa vratila se u New York, kako bi sudjelovala i prepričala svoja iskustva na WWD-jevoj godišnjoj konferenciji.

Odabrati upravo Victoriju kao inspirativnu govornicu, bio je pun pogodak, jer novopečena majka jasno daje do znanja kako uspijeva balansirati majčinske dužnosti s profesionalnim aspektima vlastite karijere. Za ovu prigodu, Vicky se sasvim logično odlučila za vlastiti dizajn iz kolekcije proljeće/ljeto 2012., uglavnom hvaljene od strane kritike i publike.

Color block haljina koja uspješno pomiruje tamnoplavu i crnu, prva je haljina iz proljetne kolekcije koju imamo priliku vidjeti na crvenom tepihu, no nesumnjivo je kako će trend nadalje prihvatiti i druge miljenice branda, jer ove haljine već su prokušana varijanta za sve tipove žena.

U ovom slučaju, Vicky je svoju haljinu stilizirala na jedan način kao i na pisti, odabravši Christian Louboutin lakirane pumpsice s kožnom sarom. Valovita, raspuštena kosa te make up s naglaskom na očima nadopunili su njeno izdanje.

Kako vam se sviđa?

 

H.B.

Objavljeno: 17.11.2011. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p