CELEB STYLE

Victoria Beckham proslavila uspjeh kolekcije kupnjom u Miu Miu

Vicky je maksimalno uglađena čak i u shoppingu
Nakon što je na njujorškom tjednu mode Victoria Beckham uspješno prikazala svoju viziju nadolazeće jeseni, sada već afirmirana dizajnerica odlučila se sa obitelji zadržati još nekoliko dana u Velikoj jabuci i uživati u obilaženju dizajnerskih butika na Manhattanu. Jedna od postaja na kojima je posebno ostavila trag bio je dragi joj Miu Miu, iz kojega je trendseterica izašla s džentlmenom koji joj je pomogao nositi hrpu vrećica.


Za ovaj pohod Vicky se odlučila za jednako uglađeno i ženstveno izdanje, kakvo je predstavila i na svojoj pisti neki dan. U skladu s izjavom kako više nije trudna i kako su haljine iz jesenske kolekcije ono što sada želi nositi, Vicky je odabrala sivu kariranu haljinu duljine do koljena, dizajn Rolanda Moureta, kardigan boje kestena iz njezine vlastite jesenske linije, kojeg je pričvrstila remenom, i bojom pripadajuću torbu od krokodilske kože, također s njenim potpisom.


Standardne Louboutinove Daffodile platforme, raspuštena, valovita kosa i velike sunčane naočale nadopunile su izdanje trendy mame.


Kako vam se sviđa?


H.B.

 

Objavljeno: 15.02.2012. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p