CELEB STYLE

Victoria Beckham u haljini s vlastitim potpisom

Dizajnerica u Londonu predstavila svoju pristupačniju liniju

Nakon iznimno uspješne prezentacije svojih dvaju linija u New Yorku, Victoria Beckham pohitala je u London, kako bi u luksuznoj robnoj kući Harvey Nichols predstavila modele iz svoje pristupačnije linije Victoria by Victoria Beckham.

Proljetnu kolekciju čine uglavnom haljine s veselim printevima mačkica i točkica koje su jako na tragu dizajna kuće Miu Miu. Victoria te večeri nije bila raspoložena za poziranje te su se britanski mediji raspisali o razlozima njezinog nezadovoljstva. Victoria im je sljedeći dan odgovorila kako nije nesretna, nego je jednostavno zaposlena mama, koja pored tri sina ima i novu prinovu u obitelji te se ne stigne pošteno naspavati.

Prezentaciju u Harvey Nicsu pohodile su mnoge trendseterice uključujući i Oliviu Palermo ali ipak najveća zvijezda večeri bila je Victoria.

Dizajnerica je za ovu prigodu odjenula haljinu iz netom predstavljene jesenske kolekcije. Dvodijelna mini haljina kao zanimljiv detalj ima preslatku kragnicu a Victoria ju je kombinirala s gležnjačama trenutno joj najdražeg dizajnera Waltera Steigera. 

Look je zaokružila sa jakim make up-om na očima i nisko svezanim repom. 

 

Objavljeno: 19.02.2012. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p