CELEB STYLE

"Vrag" više ne nosi Pradu

Slavna kuća ima novu muzu

 

Izgleda kako je mlada glumica Carey Mulligan- pored nominacije za Oscara- osvojila i naklonost velike Miuccie Prade. Od početka pojavljivanja na crvenim tepisima Mulligan se doslovno ne skida iz Pradinih kreacija, štoviše nismo ju vidjeli u kreaciji niti jedne druge modne kuće. Od Toronto film festivala protekle godine, pa sve do festivala u Santa Barbari ovoga vikenda, relativno nepoznata glumica zaslužila je medijski epitet nove Audrey Hepburn, i to zahvaljujući ljupkom licu i pametnom smislu za odijevanje uvelike potpomognutom Pradinim dizajnom.

 

                       

Ljubavna priča između Mulligan i Prade službeno je započela u talk show-u Davida Lettermana kada se mlada glumica pojavila odjevena od glave do pete u kombinaciju Prade i Miu Miu, a na pitanje o najdražem dizajneru odgovorila je: „Obožavam kreacije kuće Prada i Miu Miu. To je moj odabir za sve evente na kojima se pojavljujem". I doista, pregledom njenih fotografija s crvenih tepiha, zaključili smo da smo sve kreacije vidjeli na Pradinoj pisti. Pa krenimo redom:


                  

Gladijatorska haljina s metalnim pločicama iz  kolekcije jesen/zima 2009. inspirirana:  „ženskom potrebom za osnaživanjem", je bila savršen odabir za premijeru u New Yorku. Asesoari su jednostavni, crne satenske sandale i neizbježni clutch.

 

                   

U studenom 2009. Carey se javnosti predstavila u svjetlucavoj „Lolita" haljini iz proljetne kolekcije 2010.

 

                   

Za dodjelu nagrada vratila se klasici i to crnoj koktel haljini iz resort 2010. kolekcije. Kombinaciju je upotpunila clutch torbicom kuće Marni.

 

                    

Na Santa Barbara Film Festivalu, glumica se pojavila s nijansu svjetlijom kosom, odjevena u još jednu kombinaciju iz kolekcije proljeće/ljeto 2010. Dotična haljina je za ovu prigodu prepravljena po njezinom ukusu i mjerama.

 

S obzirom da nam se bliži dodjela nagrade Oscar, te da je Carey jedna od nominiranih, veselimo se vidjeti ju na crvenom tepihu, naravno odjevenu u Pradu.

A.P.

Objavljeno: 21.02.2010. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p