CELEB STYLE

Vruće hlačice i minice za Chanel Cruise

Blake Lively, Vanessa Paradis, Clemence Poesy i Alexa Chung na francuskoj rivijeri

Cap'd Antibes je jučer bio krcat zvijezdama modnog i glumačkog svijeta. Kaiser Karl je predstavio novu Chanel Cruise kolekciju i pri tom standardno okupio sve svoje ambasadorice s izostankom Diane Kruger.

Glavna zvijezda revije bila je Blake Lively koja se pojavila u svom najdražem izdanju, minijaturnoj suknjici iz Chanel couture kolekcije 2008. i uskom svjetlucavom sakou. Uvijek se može računati da će Blake -čak i u Chanelu- pronaći nešto što će joj tek malo obaviti tijelo.

Sasvim suprotno od seksi Blake je romantična Clemence Poesy. Jako nam je žao što ova djevojka nije izdržala dulje u postavi serije Gossip Girl, jer ima izvrstan smisao za odijevanje. Za ovu prigodu, odabrala je slatku žutu haljinu u kombinaciji tvida i perja iz posljednje proljetne Chanel kolekcije.

Alexa ChungClemence Poesy

Pojavom nas je razočarala Alexa Chung koja je odabrala rozu haljinu u kojoj je izgledala kao jastučnica. Iako je ova haljina dobro funkcionirala na modelu s piste, izgleda kako je Alexa uopće nije prilagodila svom obliku tijela. Vanessa Paradis se odlučila za kombinezon iz kolekcije jesen/zima. Klasična crna boja je razigrana s uporabom čipke i malo dubljim dekolteom. Nezgodna je duljina hlača koja joj skraćuje figuru.

Rachel BilsonVanessa Paradis

Izvrsna je bila Rachel Bilson koja se drži komada koji joj dobro stoje. Minijaturna glumica, kombinirala je crne kožne hlačice iz pret-a-porter proljetne kolekcije i srebrni topić iz proljetne haute couture kolekcije. Preko je nabacila crni klasični sako dok je na nogama imala Louboutinke.

                               Carine Roitfeld

Jedina koja nije poštovala Chanel dress code je bivša urednica francuskog Voguea, Carine Roitfeld. Carine se pojavila u uskoj bijeloj haljini s aplikacijama od čipke, iz hvaljene proljetne kolekcije Dolce&Gabbane. Savršen kontrast nježnoj haljini su crno-crvene statement štikle. Vidi se tko je nekad sjedio na francuskom modnom tronu!

 

photo: zimbio, reddot/splash

Objavljeno: 10.05.2011. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p