CELEB STYLE

Žuta haljina za premijeru filma

Judita Franković na premijeri filma "Sonja i Bik"

Kino Cinestar u zagrebačkom Branimir Centru, sinoć je poslužilo kao pravo odredište za ljubitelja dobre komedije. Premijeri filma „Sonja i Bik", prvog dugometražnog filma redateljice Vlatke Vorkapić, nazočili su glavni glumci Judita Franković i Goran Bogdan te njihove mnoge kolege i osobe iz javnog života.

Kao što to obično biva, najviše su pažnje izazvale glavne zvijezde filma. Judita je za  svoju veliku večer osvanula u nježno žutoj haljini od satena s rukavima od tila. Haljinu je obogatila s ogrlicom mladog hrvatskog branda Coded Edge koja se u ovom slučaju našla u ulozi remena. Look je zaokružila s vintage crnom torbicom.

                      Sanela Seferagić, Goran Bogdan, Ivana Roščić, Ivanka Mazurkijević

Glavnu mušku ulogu tumači Goran Bogdan koji se pojavio u klasičnom tamno sivom odijelu uz koje je kombinirao crnu košulju. Mladi glumac usput je otkrio nekoliko detalja o svojoj ulozi:  „Glumim Antu, prodavatelja osiguranja iz Dalmatinske zagore. U mojem životu sve je super, zadovoljan sam, držim sve konce u rukama, sve dok ne upoznam Sonju. Tu počinju problemi, ali oni slatki. Svaki lik provlačim kroz sebe, i tražim sebe u njemu i njega u sebi. Tako je bilo i s Antom, iako sam se ipak morao malo više potruditi približiti nas dvojicu jedan drugom nego što je tu neka sličnost postojala".

   Nevio Marasović, Janko P.Volarić, Anja Šovagović Despot, Nenad Korkut, Vlatka Vorkapić

Ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske od 29. studenoga!

 

photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 28.11.2012. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p