CELEB STYLE

Zvijezde domaćeg filma osvojile Cannes

Premijera filma Zvizdan na prestižnom filmskom festivalu
Zvizdan
 
nedjelju 17. svibnja na Cannes Film Festivalu održana je premijera hrvatskog filma Zvizdan. Na čelu s redateljem Daliborom Matanićem, zvijezde hrvatskog filma zablistali su na službenom photo call, i to u hrvatskom dizajnu.

Najviše pogleda plijenila je mlada glumica Tihana Lazović koja je oduševila u svijetloj tirkiznoj haljini hrvatskog brenda Lokomotiva. Glumica je odabrala kreaciju iz aktualne kolekcije modnog dvojca Lane Puljić i Luke Grubišića, a kombinirala ju je uz upečatljive salonke. Haljina pozornost plijeni ne samo svojom bojom nego i volanima, stoga Tihana nije pretjerala s modnim dodacima – odabrala je samo statement prsten, a nježni valovi i ženstven make up izvrsno su zaokružili ovaj styling koji je u maniri holivudskih zvijezda.

Nives Ivanković odlučila se također za boje, a odabrala je glamuroznu haljinu koju potpisuje dizajnerica Matija Vuica. Izvršna producentica Kinorame Ankica Jurić Tilić odabrala je dugu crnu haljinu koju je upotpunila uz statement ogrlicu mladog modnog dvojca Kliskinic//Sabaric.

Zvizdan
No, nije zablistao samo ženski dio ekipe filma Zvizdan. Redatelj Dalibor Matanić se odlučio za tamno-plavo odijelo, dok je hrabriji odabir imao glumac Goran Marković koji je odlično kombinirao neočekivane boje. Mladi glumac Dado Ćosić za ovu posebnu prigodu odabrao je klasično odijelo koje potpisuje hrvatski dizajner Ivica Klarić.

M.D.
Foto: Splash News
Objavljeno: 18.05.2015. u 09:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p