CELEB STYLE

Zvijezde obožavaju dizajn Petera Pilotta!

Talentirani je dizajner u samo par godina postigao svjetski uspjeh

U 2008. godini, Peter Pilotto lansirao je u Londonu istoimeni brand sa svojim partnerom Christopherom de Vosom i na vlastito iznenađenje u vrlo kratkom roku zaradio odobravanje modne elite. S arhitektonskim oblicima i umjetničkim printovima, Pilottov brand ušao je na scenu u idealnom trenutku, kada su printovi počeli doživljavati pravu renesansu, uspješno gradeći njegov put do samoga vrha.

Sjedenju na samom tronu britanske mode pomogla je, naravno, i dobra promocija na crvenom tepihu. Zvijezde s A liste predvodila je Rihanna, koja se još u 2009. godini na službenim eventima pojavljivala u komadu za komadom s potpisom talentiranog dizajnera. Ostale ljubiteljice najnovije mode bile su sretne da nakon toga mogu popratiti trend, stoga smo samo u prošloj godini zapazili brojne zvijezde u dizajnu Petera Pilotta, i to iz najnovijih kolekcija; one za proljeće 2012., kao i resort linije za tekuću godinu.

Za vas smo stoga izdvojili Mirandu Kerr, Kate Bosworth, Freidu Pinto, Thandie Newton, Carey Mulligan i Amber Le Bon, koje su u podjenakoj mjeri ljubiteljice branda, a vi nam recite koja je najuspješnije isfurala eklektičan dizajn talentiranog Pilotta!


H.B.

Photo: Style.com

Objavljeno: 07.01.2012. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p