CELEB STYLE

Šest ljetnih pitanja, šest odgovora

Kako Marijana Batinić provodi ljeto?

Nakon odlično provedenog ljeta na Jadranu, uvijek nasmijana i pričljiva Marijana Batinić otkrila nam je da se uskoro pakira u Barcelonu gdje će sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Petrom Nižetić uživati u tom prekrasnom gradu. Kako je provela ljeto, što je sve vidjela i kakve kombinacije je nosila - pročitajte u našem malom razgovoru.

Kako si provela srpanj i prvu polovicu kolovoza? Je si li ostvarila sve što si isplanirala za ovo ljeto ili se spremaš još negdje?

Ljeto sam provela kao i gotovo svaku godinu u Dalmaciji. Baza je bio Split, a vikendima sam s društvom obilazila srednjodalmatinske otoke Brač, Hvar, Pelješac i Vis. Već tradicionalno ljeti navratim i u Stinivu, najljepšu uvalu na Jadranu, gdje mi rođaci imaju sreću što su vlasnici jedine kuće u uvali. Dio ljeta provodim i radno, snimajući novu sezonu emisije Ljubav je na selu, a krajem osmog, ukoliko mi televizijske obveze to dozvole, planiram u Španjolsku u posjet svojoj dugogodišnjoj prijateljici i kolegici Petri. Kako sam u Barceloni bila već dva puta, namjeravamo i malo skitati okolo po drugim zanimljivim katalonskim gradovima i pitoresknim mjestašcima.

Kakva si kad je ljetni shopping u pitanju? Obavila si sve prije godišnjeg ili kupuješ u hodu? Što si sve spakirala na odmor?

Rijetko u shopping idem s namjerom. Ne tražim odjeću nego ona nekako uvijek nađe mene. Naravno preduvjet je da  ja krenem u razgledavanje. Kupujem samo komade koji mi se jako sviđaju. Prije sam znala gomilati krpice koje bi samo skupljale prašinu u ormaru. 

Nekoliko tunika, širokih majica, dvi tri haljinice za večernje izlaske, vruće hlačice, gladijatorice, japanke, starke, nekoliko velikih torbi, minimalno dva šešira i kupaće kostime, koju knjigu i hrpu naočala i nakita. Nabrojila sam zapravo sve od čega se sastoji ormar. Da mogu teleportirala bih svoj zagrebački ormar u Split. Mogu ja i s puno manje stvari na more, ali nažalost kad se krenem pakirati tome nema kraja. Jedino bih mobitel  rado ostavila kući.

Kakav je tvoj idealni godišnji odmor?

Najbolji odmor je kad si odsječen od svijeta. Bez mobitela, brige i pameti.

5 komada bez kojih ne možeš ovo ljeto?

Moped koji sam nekad davno vozila i čije sam blagodati ponovo otkrila ovo ljeto. Odjeća i obuća za plažu, odnosno tunika, kupaći kostim i japanke te ostali pripadajući asesoari. Mlijeko za sunčanje faktor 30 jer sam ove sezone odlučila štititi svoju kožu, zatim Chanelova preparativna kozmetika, Revlon hairspray balzam za plažu ili Orofluido Sahara ulje za kosu jer mi se ljeti bez tih preparata kosa pretvara u gnijezdo na glavi.

Je si li možda posjetila neki glazbeni festival ovo ljeto?

Baš sam se vratila s Terranea koji je ispunio sva moja očekivanja.

Da možeš otputovati bilo gdje, koje bi mjesto odabrala?

Jedini kontinent na kojem nisam bila je Afrika, a krenula bih vrlo vjerojatno s Marokom...

Ana Bacinger

photo: RTL/Ljubav je na selu

Objavljeno: 13.08.2012. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p