CELEB STYLE

5 Ruskinja koje su obilježile 2013. godinu

One su najveće ikone stila godine

Ako u svijetu mode postoje žene koje su svojim maštovitim odjevnim kombinacijama obilježile 2013. godinu, to su svakako ruske ikone stila koje su nezaobilazne na svjetskim Tjednima mode pa samim time i na 'street style' fotografijama najpoznatijih modnih fotografa.

Najrazvikanija među njima je svakako Miroslava Duma koju je ruski Glamour magazin proglasio ženom 2013. godine. Savršena u svakom pogledu, ova Ruskinja punila je rubrike i stupce brojnih modnih magazina i portala jer osim što ima odličan 'nos za biznis', Duma je ikona stila čiju bi garderobu rado posjedovale sve ljubiteljice mode i trendova.

Njezina prijateljica Elena Perminova također je imala zanimiljivu modnu godinu. Nosila je kreacije svoje prijateljice Ulyane Sergeenko, postala je ambasadorica modne kuće Chanel i na dnevnoj nas je bazi uveseljavala svojim fantastičnim odjevnim kombinacijama na Instagram profilu.

Dizajnerica i najotkačenija ruska trendseterica Natasha Goldenberg ove je godine bila vjerojatno najviše fotografirana 'street style' dama. Upečatljiva, vesela i nevjerojatno hrabra u svom modnom odabiru, osvojila je srca brojnih hrvatskih fashionistica koje eksperimentiraju modom i stilovima.

Žana Romaška možda nije popularna poput svojih gore izdvojenih prijateljica, no u 2013. godini je punila stupce modnih časopisa jer osim što famozno izgleda, ova fashionistica radila je kao fotograf na brojnim modnim snimanjima pa je postala djevojka o kojoj svi žele znati sve!

Za kraj smo odlučili izdvojiti Ruskinju za koju smatramo da bi mogla postati novi hit na svjetskoj modnoj sceni. Riječ je o Juliji Kalmanovich, mladoj dizajnerici koja je jako popularna u svojoj državi, a polako se o njoj počelo pisati i u ostalim zemljama. Nevjerojatno karizmatična, vješta u spajanju nespojivog i talentirana, Julia je lice na koje treba obratiti pažnju u 2014. godini!

 

Ana Bacinger

photos: Guliver/Getty, Tommy Ton za Style.com, Julia Kalmanovich, Instagram

 

Objavljeno: 19.12.2013. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p