CELEB STYLE

Beyonce je hodajuća reklama za Topshop

Pjevačica često nosi šarenu high street modu
Glazbenoj zvijezdi njena kalibra dovoljno je da pucne prstima i da se pred njom u trenutku stvore najljepše dizajnerske krpice svijeta, no Beyonce se nedavno priključila trendu i poput svojih kolegica sa scene počela učestalo nositi cijenom prihvatljive odjevne komade iz popularnog lanca brze mode, Topshopa.
Prije nekoliko mjeseci Bey smo tako prvi puta zamijetili u efektnom bijelom kaputiću s crnim grafičkim motivima, koji je tada bio dostupan u proljetnoj kolekciji britanskog lidera high street mode.
 

Nakon toga uslijedila su dva kompleta u trendy izvedbi pencil suknje i kratko rezanog topa, ukrašeni prugastim i asteškim motivima, koji su na pjevačici izgledali savršeno.

Osim spomenutih komada, Beyonce je u ormar spremila i brojne sportske majice i T-shirtove s natpisima iz Topshopa, a u njihovim vrućim hlačicama s motivom američke zastave provela je američki dan nezavisnosti.

Šarena, vesela i trendovska moda s britanskim potpisom doista odlično pristaje pjevačici, a s obzirom na intenzitet kojim je Topshop preplavio njenu garderobu, ne bi nas nimalo čudilo da je Beyonce ostvarila suradnju s brandom, koja bi uskoro mogla ugledati svjetlo dana.

 

H.B.

Photo: iam.beyonce.com, beyonce instagram

 

Objavljeno: 19.07.2013. u 20:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p