CELEB STYLE

Blair Waldorf je odrasla!

Stilist Eric Daman poznatu je tračericu pretvorio u pravu damu
Prvih sezona svjetski poznate serije Gossip Girl, u kojoj uživamo još i danas, glavni stilist Eric Daman glavne je protagonistice volio odijevati u skladu s njihovima ulogama u Constance Billard - St.Judes elitnoj privatnoj školi smještenoj na Upper East Sideu, pa smo tako uživali i hranili oči zanimljivim kombinacijama koje su uključivale nimalo staromodne školske uniforme, šarene kaputiće, balerinke, štramplice i dizajnerske torbe, a gotovo niti jedna epizoda nije mogla proći bez obruča za kosu, trenda koji je zahvaljujući upravo ovoj seriji ponovno zaživio.

Danas, pet sezona kasnije, glavna protagonistica serije Blair Waldorf znatno je odrasla, a s njome je evoluirao i njen stil, koji je sada već daleko od djevojački zaigranog. Ipak, u njemu još uvijek prevladavaju šareni uzorci i jarke boje, a prvi dan proljeća Leighton Meester provela je na setu snimanja u, godišnjem dobu vrlo prikladnom, modnom izdanju.

Peter Som haljinicu s veselim cvjetnim printom stilisti su uparili s laganim žutim kaputićem, Miu Miu Mary Janes cipelama u boji kestena i Stella McCartney torbicom s dugim lancem u pripadajućoj nijansi. Biserna ogrlica i chignon punđica upotpunili su proljetni styling uvijek besprijekorne Blair Waldorf, a mi s druge strane jedva čekamo početak emitiranja novih epizoda 2. travnja.

H.B.

Objavljeno: 22.03.2012. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p