CELEB STYLE

Bojkotirajte te dosadne Kardashianke!

Kralj celebrity vijesti objavio rat klanu posvuduša
Perez Hilton
 
One su posvuda. Njihove pojave razmilile su se poput nekog virusa koji se nesmiljeno širi medijskim prostorom. Svaki korak najpopularnijeg klana posvuduša prati se pomno kao da se radi o pitanju nacionalne sigurnosti. Ofarbala je kosu - vijest. Obukla je cipele - vijest. Natankala je benzin - vijest. Fotkala se u ogledalu gola da dokaže da je trudna, a ustvari se fotkala gola da pokaže pozamašne gluteuse milijunima - vijest dostojna naslovnice. 
 
Kralj celebrity vijesti Perez Hilton je, blago rečeno, iziritiran epidemijom Kardashianki. Da je jedna, još bi se dalo progutati, al' to je čitavo pleme. Posvuda su. "Mislim da trebamo globalno čišćenje organizma," napisao je super popularni celebrity bloger na svom Twitter profilu uz fotografiju crne liste osoba koje se neće pojaviti niti jednom riječju na njegovom websiteu čitav tjedan, a pritom je pozvao i ostale medije da mu se pridruže u bojkotu kako bi se svi kolektivno malo "pročistili"
 
"Dakle, pod ovim čišćenjem smatram ne spominjanje ikoga iz klana Kardashian i Jenner, niti njihove djece, bivših ljubavnika, sadašnjih ljubavnika i ostalih koji konstantno zagađuju medijski prostor," pojasnio je Perez dodavši svojoj plemenitoj akciji hashtag #NoKardashiansForAWeek
 
"O čemu ću onda pisati, pitate se? Umjesto besmislenih priča o klanu Kardashian svakodnevno ću objavljivati priče o inspirativnim ženama koje postoje diljem planete," poentirao je Perez Hiton. 
  
NoKardashiansForAWeek
  
Perez Hilton
 
T.L.
Foto: Perez Hilton
Objavljeno: 13.08.2015. u 07:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p