CELEB STYLE

Dobar sako kao osnova stila

Poznate trendseterice obožavaju ovaj vječni klasik

Neovisno kakav stil preferirale, poznate ikone stila i najpoznatije trendseterice današnjice u svom ormaru imaju barem jedan klasičan sako za kojim posegnu u svim onim situacijama kada nemaju ideja što odjenuti. I sami se u istim situacijama odlučujemo za dobar sako koji već godinama slovi kao ultimativni klasik svakog ženskog ormara. U posljednja dva mjeseca brojne svjetske i hrvatske fashionistice isfurale su ovaj vječno zahvalan komad u različitim situacijama i još nam jednom pokazale koliko je svestran.

Charlize Theron i Kate Hudson odlučile su klasičnim blazerom naizgled ležernu kombinaciju pretvoriti u elegantan i nevjerojatno sofisticiran styling. Slatka Olivia Palermo na Milano Fashion Weeku svoje je kombinacije upotpunila predizmenzioniranim modelima koji i dalje dominiraju vješalicama dizajnerskih i high street dućana, a naša manekenka Kristina Šalinović postigla je uz pomoć crnih blazera jako chic kombinacije koje odišu elegancijom.

Poznata hrvatska vizažistica Simona Antonović pokazala nam je kako postići večernji styling bezvremenskog prizvuka uz satenski sako, a po mnogima najbolje odjevena glumica Jessica Alba odlično je isfurala popularne 'boyfriend' traperice i crni sako za ležeran odlazak u grad.

 

A.B.

photos: Guliver/Getty, Spash, Jure Perišić, privatni album

 

Objavljeno: 26.02.2014. u 12:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p