CELEB STYLE

Emma Watson ili Leighton Meester?

Koja glumica bolje nosi pastelno?

Među brojnim svjetskim facama koje su prošlog tjedna pohodile filmski festival Tribeca u New Yorku, bilo je nemoguće ne zamijetiti dvije ljupke glumice, čija karijera u Hollywoodu bilježi snažnu uzlaznu putanju. Emma Watson na festival je došla promovirati svoj novi film 'Boulevard', a Leighton Meester ondje je pristigla kako bi dala podršku svom novom uratku 'Life Partners'. Obje djevojke zabljesnule su u pastelnom izdanju. 

Emma Watson na crvenom je tepihu pokazala izuzetno zanimljivu, kolažiranu mini haljinu dizajnera Narciaa Rodrigueza, kojom su dominirale različite teksture i nijanse pastelno ružičaste boje. Svježem proljetnom izdanju sasvim dovoljan su detalj bile minimalističke sandale Stuarta Weitzmana u bež boji.

Leighton Meester s druge je strane poklonila svoje povjerenje modnoj kući Emporio Armani, koja je mladoj glumici poslala mini haljinu u dvije nijanse plave boje, koja je za pomak imala drapirani detalj na suknji u presijavajućem tonu plave. Pastelnu kreaciju na savršen su način zaokružile bež sandale s remenčićima. 

Koja glumica po vašem mišljenju bolje nosi pastelno?

 

H.B.

photo: Guliver/Getty, Splash

 

Objavljeno: 22.04.2014. u 12:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p