CELEB STYLE

Emma Watson se ne skida iz Burberry-a!

Svaki dan novi fantastični kaput!

Hm, da nam je barem zaviriti u ormar mlade glumice Emme Watson. Uvjereni smo kako bismo u njemu pronašli divne Burberry komade, sudeći po tome da je mlada ljepuškasta glumica i nova ikona stila bila njihovo zaštitno lice, a i posljednje fotografije na kojima je snimljena pokazuju da ne nosi ništa drugo osim poznatog brenda.

Emma je ovih dana jako zaposlena jer se u svijetu počeo prikazivati novi nastavak Harry Pottera pa je često na premijerama. Upravo za ta događanja bira divne Burberry kapute koje nosi na odlične haljine poznatih svjetskih dizajnera, dok je na putovanjima u balonerima brenda koji svi obožavamo. Iako odlično izgleda u svakom Burberry komadu nama je najbolja u fenomenalnom baloneru kožnih rukava i skinny trapericama. Jednostavne balerinke, Alexander Wang torba i Ray Ban naočale poslužili su kao modni dodaci koji totalno odgovaraju njezinom mlađahnom stilu.

Iako je još uvijek jako mlada i mnogi je ne shvaćaju odlično, uz novu frizuru i poznanstva sa brojnim dizjanerima i stilistima, uvjereni smo da će s godinama izgledati sve bolje i bolje.

        

A.B.

Objavljeno: 18.11.2010. u 10:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p