CELEB STYLE

Jessica Alba je kraljica streetstylea u 2013.

Svakodnevne kombinacije koje su nas osvojile

Kada su u pitanju svakodnevne kombinacije poznatih dama, rijetko koja glumica može konkurirati Jessici Albi, čiji su streetstyle izleti i ove godine okrunjeni najboljima u svijetu.

Ono što najviše volimo na hollywoodskoj slatkici jest nepretencioznost njena stila, koja joj omogućuje da i u najjednostavnijim kombinacijama izgleda sjajno. Upravo su ležerni lookovi okosnica Jessicina stila, jer ova mlada majka slobodno vrijeme uglavnom provodi u druženju sa svojom obitelji po parkovima i plažama, pri čemu su udubnost i praktičnost glavni kriteriji odijevanja.

Kako bi Albini svakodnevni stylinzi ipak djelovali iznadprosječno, stilistice Emily Current i Meritt Elliott brinu se da u glumičin stil uklope trendovske elemente, koji daju svojevrsni pomak Jessicinoj odjevnoj klasici. Jednog dana to će biti najnoviji asesoari iz Louis Vuittona i Christiana Louboutina, drugi dan tenisice na platformu s potpisom Isabel Marant, a treći karirane košulje i haljine bez kojih ovih dana jednostavno ne možemo.

 

H.B.

photo: Splash

 

Objavljeno: 29.12.2013. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p