CELEB STYLE

Kako se poznata modna blogerica provela u Dubrovniku i Makarskoj?

Kasno ljeto na našoj obali izgleda fantastično!
Kenzas
Nakon cijele plejade uspješnih svjetskih modnih blogerica, uključujući i jednu od posljednjih - Pandoru Sykes koja je uživala na Obonjanu, našu je obalu posjetila i najpoznatija švedska blogerica, Kenza Zouiten.

Stylish ljepotica je na poziv Karisma Hotela u Makarskoj tjedan dana provela lješkareći se na bazenu, istražujući plaže, ali i u izletima u Cavtat te Dubrovnik. Karisma Hoteli i Resorti se inače nalaze u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Kolumbiji, na Jamajki i u Srbiji, no lijepa je Kenza od svih destinacija stigla ipak u Makarsku.

Kenzas
Kenzas
Kenzas
Kenzas
Poznata po svom brendu Ivy Revel i velikoj suradnji s H&M-om, Kenza je posljednji tjedan provela uživajući sa svojim prijateljicama na bazenu direktno ispred hotelske sobe, ali i na mirnim plažama Makarske koje u ovo kasno ljeto osiguravaju istinski odmor i suprotnost su poznatoj ljetnoj gužvi. Kao ljubiteljica Game of Thrones Kenza je posjetila i Dubrovnik koji ju je očarao svojim izgledom, no ne i prometom i hranom. Na izlet je otišla i u Cavtat, a cijeli je put očekivano zabilježila kamerom svog fotoaparata te izvještajima na Instagramu i svom blogu.

Kenzas
Kenzas
Kenzas
Složit ćete se, ovo je još jedna u nizu odličnih promocija Hrvatske s obzirom na to da Kenza na svom Instagramu broji 1.5 milijuna pratitelja, a blog je po posjećenosti najpopularniji u Skandinaviji. Svi znamo kako je ovakav oblik promocije u današnjem vremenu influencera i društvenih mreža relevantniji od tradicionalnih oblika promocije, stoga se nadamo da će se ovakvi posjeti zaredati i sljedećeg ljeta!

Kenzas
Kenzas
Kenzas
Kenzas
Kenzas
M.M.
Foto: Kenzas
Objavljeno: 18.09.2016. u 14:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p