CELEB STYLE

Kate Middleton je stylish trudnica

Vojvotkinja od Cambridgea obožava kapute u boji
Kate Middleton
 
Trenutno najpoznatija svjetska trudnica Kate Middleton oduševljava svojim zimskim kombinacijama u kojima ne odustaje od svog najdražeg odjevnog komada – kaputa u boji.

Njen položaj, onaj vojvotkinje od Cambridgea, i brojne poslovne obveze, Kate ne ostavljaju mnogo prostora za stilske eksperimente. Ona prije svega uvijek mora paziti je li dotična kombinacija prikladna za njenu ulogu i prigodu.
 
Kate Middleton
Kate, koja trenutno čeka svoje drugo dijete, unatoč trudnoći i dalje izvršava svoje obveze, a njene kombinacije uhvatili su brojni fotografi. Vojvotkinja ostaje vjerna svom stilu u kojem prevladava ravan kroj haljina i kaputa te ženstvene i klasične odjevne kombinacije.
 
Kate Middleton
Njen najdraži zimski komad je definitivno kaput ravnog kroja u boji. Jasno je kako Kate dobro smišlja svoje odjevne kombinacije. Ako nosi haljinu s uzorkom, kaput je uvijek decentnije boje. No, ako je haljina jednobojna, Kate će se rado poigrati s jarkom bojom. Svoj styling uvijek upotpunjuje klasičnim crnim salonkama i ženstvenim torbama.

M.D.
Foto: Splash News

Objavljeno: 20.01.2015. u 10:45
Tagovi: Kate Middleton

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p