CELEB STYLE

Koja joj kombinacija bolje pristaje?

Uljana Sergejenko u vlastitom dizajnu

Uljana Sergejenko proteklih je godina bila isključivo posjetiteljica revija visoke mode i strastvena konzumentica brandova sa kojima je ove sezone dobila priliku dijeliti i pistu i dobar medijski kolač. Lijepa Ruskinja je predstavila svoju couture kolekciju i time se ozbiljnije pozabavila svojom dizajnerskom pozicijom na svjetskoj modnoj sceni. Njezinu su reviju iz prvih redova pratile Carine Roitfeld i Grace Coddington, a ako je suditi po reakcijama, Uljana nije razočarala.

Stil koji dizajnerica već sezonama njeguje najbolje se može opisati kao nostalgična ruska bajka u kojoj najveće mjesto zauzimaju ženstvene haljine retro kroja, izrađene od luksuznih materijala i obogaćene ponekim modernim detaljem. Kako je sama sebi najbolja reklama, u Parizu se šetala isključivo u vlastitim kreacijama koje je mijenjala i po nekoliko puta dnevno. Prvo s pojavila u crnoj prozirnoj haljini u kombinaciji tila i čipke s pufastom podsuknjom, koja daje volumen u predjelu bokova. Haljinu je upotpunila crnim velom i krem bijelim cipelama otvorenih prstiju.

Na reviji kuće Valentino, odlučila se za cvjetno izdanje te odjenula haljinu na preklop preko koje je stavila crnu pregaču od čipke. Look je zaokružila baršunastim pumpsicama i crnom Chanel torbicom.

Koji vam se look više sviđa?

Objavljeno: 08.07.2012. u 14:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p