CELEB STYLE

Natalie Portman je prava klasičarka u baloneru

Glumica posjetila Pariz

Lijepa Natalie Portman možda i nije jedna od modno najzanimljivijih glumica na svijetu ali je zasigurno jedna od traženijih.

Novopečena mama u pripremi  ima čak dva filma slavnog Terrencea Malicka, te angažman za Dior koji se nije prekinuo nakon Gallianova rasističkog istupa kojeg je glumica oštro kritizirala.

Prije koji dan, Natalie je proglašena ambasadoricom organizacije Free the Children koja se brine o edukaciji djece u siromašnim zemljama svijeta. U akciju se uključio i Dior sa svojim novim ružem Nude "Grège" n°169 te će dio zarade od prodaje ruža ići u dobrotvorne svrhe za edukaciju djevojčica u Keniji.

U pauzi između svih navedenih obveza Natalie je posjetila Pariz i odsjela u slavnom Plaza Athenee hotelu. Paparazzi ju slijede u stopu te su je snimili na izlasku iz hotela odjevenu u maniri prave klasičarke.

Malu crnu haljinu je kombinirala s crnim salonkama i vječnim balonerom. Ono što je najviše došlo do izražaja jest njezin vjenčani prsten s dijamantima provjerenog podrijetla, kojeg je dizajnirala Jamie Wolf.

photo: profimedia

 

Objavljeno: 07.04.2012. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p