CELEB STYLE

Novopečena gospođa Clooney ostavlja bez daha!

Amal Alamuddin u haute couture haljini Giambattiste Vallija

Vjenčanje vječnog hollywoodskog neženje Georgea Clooneyja i britanske odvjetnice Amal Alamuddin, održano ovog vikenda u Veneciji, privuklo je pozornost svih svjetskih medija, koji već danima pune naslovnice o svečanoj ceremoniji sretnog para. Luksuzni Aman Canas Grande Hotel sa 7 zvjezdica, u subotu navečer okupio je 90-ak članova obitelji i bliskih prijatelja Georgea i Amal, a na intimnoj razmjeni bračnih zavjeta našla se i Anna Wintour, koja je osigurala ekskluzivne fotografije s vjenčanja za svoj magazin Vogue.

Budući da je vjenčanje bilo obavijeno velom tajne, najzanimljiviji detalj - Amalinu vjenčanicu javnost još uvijek nije imala priliku vidjeti. Ipak, mladenci su se već idućeg jutra 'iskupili' pojavljivanjem pred fotografima, pokazujući da su u modnome smislu savršeno usklađen par. Na brunch u venecijanskom hotelu Cipriani, George se uputio u elegantnom sivom odijelu, dok je Amal blistala u bajkovitoj haute couture haljini Giambattiste Vallija.

 
Iz dizajnerove proljetne kolekcije visoke mode, novopečena gospođa Clooney izabrala je bijelu čipkastu haljinu zvonolikog kroja, pedantno izvezenu romantičnim cvjetnim aplikacijama u koraljno crvenoj i lila boji. Asimetrični kroj otkrio je pogled na Amaline vitke noge, koje je dodatno istaknula vrtoglavo visokim salonkama metalik sjaja, djelujući poput prave princeze modernog doba.


Hana Bartolović

photo: Splash
Objavljeno: 29.09.2014. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p