CELEB STYLE

Od glave do pete u crnom

Kombinacije koje su nas oduševile ovog tjedna!
Iako dio redakcije ne može zamisliti styling bez jarkih boja, dio se najbolje osjeća u crnom. Crna boja je genijalna i ponekad je najbolji odabir ako nemate ideja što kombinirati jer styling u kojem crna boja ima glavnu riječ  uvijek izgleda elegantno i sofisticirano. Ovaj tjedan naše najdraže trendseterice također su se odlučile za crnu boju, a mi smo izdvojili nama najbolje modne kombinacije.
 
 
O Mirandi Keer i njezinoj maxi suknji koju je spojila sa crnom kožnom jaknom već smo pisali, no osim crne suknje Miranda je ovaj tjedan istu jaknu kombinirala sa crnom maxi haljinom. Uz nju u crnom uvijek obožavamo Kate Lanphear i Freju Behu Erichsen koje zapravo ni ne možemo zamisliti u nekim jarkim bojama. Angelina Jolie također je veliki obožavatelj crne, baš poput Kate Moss koja se sve češće pojavljuje u ovoj bezvremenskoj boji.

Tu su i sestre Olsen koje nama izgledaju genijalno u svemu što odjenule, a ovaj su tjedan odlučile biti elegantne u crnom tonu. Za kraj je tu i divna Victoria Beckham koja izgleda jako chic u crnom poslovnom odijelu.

Ana Bacinger

Objavljeno: 12.11.2011. u 11:00
Tagovi: trendseterice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p