CELEB STYLE

Ovo su najdraže Severinine cipele!

Sophia Webster osvojila našu pjevačicu
Severina 
Severina je poznata kao velika ljubiteljica visokih peta koje nosi i na svoje nastupe, ali i privatno. Rijetki su trenuci kada pjevačicu možemo vidjeti u ravnim cipelama. Preferira poznate dizajnerske brendove i voli upečatljive statement cipele. Novo otkriće joj je trenutno jedna od najpoznatijih dizajnerica cipela – Sophia Webster je nova Severinina ljubav. 

Pjevačica je cipele ove poznate dizajnerice počela nositi na ljeto, no očigledno joj se dizajn i udobnost svidjela te je svoju kolekciju upotpunila novim parovima. Nakon zlatnih sandala s tankim remenčićima, Severina je odabrala šarene modele ukrašene krilima i pompončićima.

Severina
Severina
Sophia Webster je britanska dizajnerica koja je pokrenula svoju liniju u rujnu 2012. godine, a samo godinu dana kasnije je osvojila British Fashion Award u kategoriji Emerging accessories designer.

Severina
 
Danas su njene kolekcija veoma tražena roba među trendsetericama, a unikatni i upečatljivi modeli osvajaju svaku ljubiteljicu statement cipela. Cijene njenih cipela kreću se od 1500 kuna nadalje, a definitivno su najpopularniji modeli s visokim petama. Sudeći koliko često nosi svoje primjerke, vjerujemo kako Severina neće stati samo na četiri para Sophia Webster cipela!

Severina
 
Severina
M.D.
Foto: Instagram, Sophia Webster, Net a Porter
Objavljeno: 29.09.2015. u 16:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p