CELEB STYLE

Ovo su najstylish parovi u 2013. godini

7 modno usklađenih parova koji nas osvajaju svojim stilom

U 2013. godini radimo razne liste najbolje odjevenih osoba na društvenoj i modnoj sceni, a prva takva vezana je uz najbolje odjevene parove koji nas jednostavno osvajaju svakim svojim pojavljivanjem u javnosti. Žene koje smo izdvojili zapravo su uvelike zaslužne za imidž svojih muških polovica i uvjereni smo da neke od njih nikad ne bismo zamijetili da za ruku ne drže svoje modno osviještene dame.

Kate Moss i Jamie Hince su par koji uvijek izgleda sjajno, neovisno o tome pojavili se na nekom svečanom ili ležernom događanju. Poznati po individualnom i prepoznatljivom modnom stilu, Kate i Jaime slove kao jedan od najzanimljivije odjevenih parova modne i glazbene industrije.

Kate Moss i Jamie Hince

U stopu ih prate Kate Bosworth i redatelj Michael Polish. Naprosto ih obožavamo gledati na paparazzo fotografijama na kojima uvijek izgledaju modno usklađeno. U isti 'stilski koš' možemo svrstati neopterećenu Dree Hemingway i njezinog hipstera Phila Winsera, vlasnika popularnog restorana The Fat Radish... Tu su i neizostavni Joshua Jackson i divna Diane Kruger. O njima ne treba puno pričati jer je jedan pogled na njihove zajedničke fotografije dovoljan da shvatite zašto ih svi obožavaju.

Dree Hemingway i Phil Winser

Kate Bosworth i  Michael Polish

Diane Kruger i Joshua Jackson

Šminkerski parovi koji već godinama drže visoke pozicije na listama najbolje odjevenih parova svijeta su naravno supružnici Victoria i David Beckham te preslatka Olivia Palermo i njezin dugogodišnji dečko Johannes Huebl.

Victoria i David Beckham

Olivia Palermo i Johannes Huebl

Za kraj izdvajamo nama osobno najbolji modni par - Veroniku Heilbrunner i Justina O'Shea. Modno najljepši 'street style' par radi za poznati web shop My Theresu - Justin je buyer, a Veronika je modna urednica. Neizostavni su na svim 'street style' fotografijama iz najpoznatijih modnih prijestolnica te uvijek izgledaju fantastično i modno usklađeno.

Veronika Heilbrunner i Justin O'Shea


Ana Bacinger

photos: Guliver/Getty, Splash, styledumonde

 

Objavljeno: 17.12.2013. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p