CELEB STYLE

Petra Kurtela voli ljubičaste haljine

Purple Nation modni editorijal
Petra Kurtela 
Ljubičasta boja i sve njene nijanse zasigurno će obilježiti modnu scenu u nadolazećoj sezoni proljeće/ljeto 2015. Boja je to koja dominira ne samo u odjeći, make up trendovima, i uređenju interijera, već je inspirirala čitav pokret pod nazivom Purple Nation. Pokret poziva na borbu protiv sivila kroz sve nijanse ljubičaste.
 
Tako je omiljena domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović upravo u ljubičastoj boji pronašla inspiraciju za svoju mini-kolekciju haljina u kojima ćete zablistati u svakoj prilici.
 
Petra Kurtela 
Petra Kurtela
 
Bilo da se radi o dnevnom, večernjem, casual ili čak sportskom izdanju, upravo je ljubičasta boja ta koja će podignuti svaku Vašu kombinaciju u kojoj ćete zablistati gdje god se pojavite.
 
Petra Kurtela 
Petra Kurtela 
Petra Kurtela
 
Mlada glumica Petra Kurtela poznata po svojem osebujnom stilu odijevanja, posve se prepoznala u valu osvježenja i radosti što ga donosi Purple Nation te je u dogovoru s Aleksandrom osmislila nekoliko zanimljivih kombinacija. Ove dvije dame svima preporučuju da u modnim igrama i odabirima budu svoji, slobodni i razigrani te da svoje proljeće oboje u ljubičasto.

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 10.03.2015. u 15:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p