CELEB STYLE

Pogledajte vjenčanicu Antonije Blaće

Voditeljica bira eNVy room
Antonija Blaće
Poznata voditeljica Antonija Blaće izrekla je sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku Hrvoju Brlečiću, a mladenka je blistala u custom made kreaciji hrvatskog modnog dvojca eNVy room. 

„S Antonijom smo se viđali između njenih snimanja za X Faktor kad je dolazila u Zagreb, odradili smo tri probe i haljina je bila gotova za dva tjedna. Dogovor je bio veoma jednostavan, Antonija je neopterećena svadbom – sjeli smo, pogledali par vjenčanica i odlučili se za jednu iz aktualne kolekcije. Napravili smo jednu izmjenu – umjesto dubokog V izreza koji je u originalu haljine, kreirali smo suknju od rozog tila preko kojeg ide čipka i top na tanke bretelice. Ova vjenčanice pristaje potpuno njenom karakteru. Nije seksi utegnuta vjenčanica, nego je ležerna i neopterećena. Donji dio je klasični i ide u krinolinu, dok je gornji ipak neklasičan“, objasnili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Antonija Blaće vjenčanica
Originalna eNVy room vječanica čiji gornji dio je Antonija promijenila 
 
Antonija je uz pomoć zlatnog remena spojila til suknju i bijeli top te je na taj način istaknula struk i ženstvenu siluetu. Ova haljina izvrsno pristaje voditeljici, a dizajn vjenčanice, kako su sami dizajneri istaknuli, potpuno odgovara njenom spontanom i veselom karakteru. Upravo njena vjenčanica je odličan primjer kako možemo spojiti tradicionalne elemente vjenčane haljine, ali u isto vrijeme nositi onu kreaciju koja nam pristaje osobnosti.
 
Antonija BlaćeFotografija detalja koju je Antonija objavila uoči vjenčanja na svom Instagram profilu
 
M.D.
Foto: Robert Anić/PIXSELL, Instagram, eNVy room
Objavljeno: 26.06.2015. u 23:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p