CELEB STYLE

Posudi stil Andreje Andrassy

Romantično izdanje za slatkicu sa stilom

Andrea Andrassy 
Šarmantna i uvijek nasmijana kolumnistica i radijska voditeljica Andrea Andrassy u posljednje vrijeme privlači sve više medijske pozornosti svojim odjevnim kombinacijama. Uvijek u trendu, slatka Andrea danas nam je poslužila za inspiraciju za styling koji možemo lako zamisliti u nekim svečanijim ili večernjim prilikama.
 
S obzirom da su kombinezoni jedan od glavnih proljetnih trendova nimalo ne iznenađuje što se poznata kolumnistica pojavila u njemu na posljednjem BIPA FASHION.HR-u. Andrea je kombinezon spojila s narančastim sandalama i nakitom u sličnoj nijansi i tako postigla elegantan styling koji je sasvim sigurno oduševio brojne fashionistice.

Naša kombinacija je nešto otkačenija i upečatljivija - tu je kombinezon cvjetnog printa koji zamišljamo u kombinaciji sa statement ogrlicom, elegantnim sandalama i primjetnom torbicom u color-block kombinaciji.
 
KOMBINEZON: Mango (449 kuna), TORBA: Robert Sever @ Karla (1.790 kuna), CIPELE: Giancarlo Paoli @ Karla (1.960 kuna), OGRLICA: Parfois (90 kuna)

A.B.
Objavljeno: 01.05.2015. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p