CELEB STYLE

Poznate Hrvatice vole kožne hlače

Iris, Milana i Sanja pokazale nove modele

Koža važi za najpopularniji materijal svake jeseni. Brojni high end i high street dućani, nude odličnu selekciju kožnih komada te u jesenskim kolekcijama možete pronaći sve što poželite. Veliki broj žena obožava kožne hlače koje odlično idu uz motorističke čizme, ali i elegantne potpetice za večernji izlazak.

Kožne hlače našle su se u ormarima triju poznatih Hrvatica, koje su ih odjenule za isto događanje.

Lijepa Iris Androšević Pinjuh nije često u javnosti te je prava rijetkost vidjeti ju da pozira fotografima. Iris se na promociji brenda "Mariposa by Kristina Bradač" pojavila u kožnom kompletu. Sako i pripadajuće hlače od crne kože upotpunila je s laganim džemperom neutralnog tona i bež cipelama Christiana Louboutina.

Sanja Duggan je odabrala kožni model hlača s blagim trapez oblikom i uparila ih s raskošnom bijelom bluzom. Look su zaokružile špic cipele sa sitnim zakovicama te Mariposa leptir torbica u boji pijeska.

Promociji je nazočila i Milana Vlaović koja je uvijek decentno dotjerana tek s laganim akcentima u vidu nekog detalja u boji ili crvenog ruža. Milana je te večeri odjenula kožne hlače klasičnog kroja, svilenu bluzu u boji tangerine i crne klasične štikle.

Photo: PR

 

Objavljeno: 03.10.2013. u 14:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p