CELEB STYLE

Svi nose: Dr. Martens

Kultni brend je uvijek u modi

Samo jedan pogled na poznate trendseterice u popularnim Dr. Martens cipelama i čizmama dio naše redakcije je iste sekunde vratio u osnovnu i srednju školu jer smo ih nosili uz sve i pokušavali iz učiniti jako nošenima na način da smo im namjerno izgrebali kapice. Danas se nose bez izgrebane kapice, no popularne su gotovo podjednako kao i u devedesetima.

Jako ih je popularizirala Agyness Deyn koja je postala njihovo zaštitno lice, a odnedavno i njihova dizajnerica, a uz nju ih jako često nose Daisy Lowe i Pixie Geldof. Dr. Martens je zapravo uvijek bio najpopularniji u Londonu pa nimalo ne iznenađuje da ih njihove najpoznatije modne dame najčešće i nose. Uz spomenute trendseterice, Dr. Martens jako voli i Emma Watson koja in najčešće nosi za ležerne izlaske, odlično ih kombinira Gwen Stefani,  a zgodne su nam i na pjevačici Jessie J.

Jedna od poznatih Hrvatica također se ove sezone ne skida iz njih - Petra Nižetić nabavila je bijeli model i često ih kombinira uz svoje originalne odjevne kombinacije.

Ana Bacinger

fotografija Petre Nižetić: Andrina Perić

Objavljeno: 14.08.2012. u 18:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p