CELEB STYLE

Svi nose: Haljine od bijele čipke

Prekrasne haljine na trendsetericama!

Da smo slabe na haljine opće je poznata stvar,  a velika većina nas posebno je slaba na divne komade od čipke. Iako bi bijele haljine mnoge mogle asocirati na vjenčanice, trendseterice ih naprosto obožavaju! A kako i ne bi kad u njima izgledaju zbilja neodoljivo. Neovisno nosile ih na elegantan i svečani način ili ih odabrale za ležernu varijantu, sa bijelim haljinama je teško pogriješiti. Totalno nas je osvojila Alexa Chung koja je u bijeloj haljinici zablistala na Coachella festivalu, a kombinirala ju je sa ravnim crnima sandalama. Uz nju ostali smo bez daha kad smo vidjeli kako odličan model ima Chloe Sevigny koja je svoj čipkasti primjerak kombinirala sa odličnim gležnjačama koje je sama dizajnirala za Opening Ceremony.

Iduća na listi je uvijek divna Diane Kruger koja je za premijeru filma nabavila minijaturnu bijelu haljinicu ukrašenu srebrnim kamenčićima, a savršeno ju je spojila sa puderastim salonkama i decentnom šminkom. Ugodno nas je iznenadila i prekrasna Anne Hathaway koja je za premijeru crtića Rio zablistala u bijeloj haljini od čipke i neutralnim modnim dodacima.

Blake Lively i dalje njeguje svoj seksepilan stil pa je na svoju bijelu haljinu od čipke iskombinirala odlične gležnjače i bijeli sako sa crnim rubovima, a za crno-bijelu kombinaciju odlučila se i otkačena pjevačica Gwen Stefani koja svoju poluprozirnu haljinu/tuniku nosi na još uvijek moderne kožne hlače.

Ana Bacinger

photo: bloglovin.com, celebrityfashionfix.co.uk, celebrityfashion, coco perez.com

Objavljeno: 03.05.2011. u 10:18
Tagovi: Svi nose, haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p