CELEB STYLE

Svi nose: Odlične kombinacije za vožnju biciklom

Poznate trendseterice u cool kombinacijama!

Možda vam se čini da su ove vrućine nepodnošljive i da je vožnja biciklom zadnje što vam po ovako visokim temperaturama treba, no ukoliko krenete rano ujutro ili kasno popodne u laganu rekreaciju biciklom - uvjereni smo da ćete uživati. Upravo to rade naše najdraže trendseterice, a za vožnju biciklom biraju naravno jako stylish kombinacije. Solange Knowles nas je još jednom oduševila svojom retro kombinacijom i zapravo se uvijek kad je vidimo zapitamo zašto Beyonce povremeno ne pokupi neki modni savjet od svoje sestre. Žuti retro kombinezon idealno ide uz njezin bicikl i frizuru zbog koje je postala toliko prepoznatljiva.

Blogerica Hanneli Mustaparta definitivno je najstylish blogerica na biciklu, Alexa Chung čak i kad vozi bicikl izgleda jako cool, a Miley Cirus je prava slatkica na svom tirkiznom retro biciklu.

Helena Christensen za vožnju biciklom je nabacila sportski styling i college jaknicu koju obožavamo, a Naomi Watts čak i za vožnju biciklom bira sofisticirane i elegantne odjevne kombinacije.

Ana Bacinger

Objavljeno: 19.06.2012. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p