CELEB STYLE

Svi nose: Šareni print

Ni poznate trendseterice nisu imune na ovaj trend!

Trend koji je već godinu dana veliki svjetski hit, konačno su -uz poznate svjetske- prihvatile i naše trendseterice. Pričamo o upečatljivom printu i kombiniranju istog sa totalno drugačijim printom ili nekom jarkom bojom. Uz blogerice i poznate modne urednice, ovaj trend je među prvima u svijetu prihvatila slatkica Jessica Alba kombinirajući Proenza Schouler šarene hlače s jarkim bojama.

Nakon nje i ostale poznate dame odlučile su pokazati da se ne boje printa! Natalia Vodianova voli klasiku pa print kombinira sa jednostavnim komadima, a slično je i sa divnom Mirandom Kerr koja je izgledala prekrasno u Marni kaputu koji je dominirao njezinom kombinacijom.

Rihanna je nedavno ugodno iznenadila odabirom kombinezona preko kojeg je prebacila sivi sako, a Beyonce je svojim print hlačama dobila podijeljene komentare.

Uz svjetske trendseterice i neke Hrvatice su prigrlile ovaj trend. Anamarija Asanović zaljubila se u MARNI x H&M kolekciju i hrabro je kombinirala „pidžama" odijelo sa kaputom na točke iz spomenute kolaboracije. Uz nju kaput je nabavila i fotografkinja Mare Milin koja ga je spojila s crvenom suknjom na bijele točkice.

  

Za kraj moramo još jednom pohvaliti genijalno izdanje Mare Bratoš koja nas je totalno osvojila u Teo Perić za MAK šarenoj kombinaciji.

Ana Bacinger

photo: profimedia, fashion.hr

Objavljeno: 27.03.2012. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p