CELEB STYLE

Svi nose: Trapezice

Traperice na trapez vraćene u modu!

Trapez je hit ove sezone, prihvatile mi taj trend ili ne. U dizajnerskim i high street kolekcijama dominiraju traperice ovog modela, a primijetili smo da su ga neke poznate trendseterice s oduševljenjem prihvatile.

Nama se sviđa u određenim kombinacijama, najviše kad je spojen sa bohemskim i vintage komadima, a poznate dame većinom ga nose na jednostavne i ležerne kombinacije. Među prvima smo trapez uočili na simpatičnoj glumici Jessici Albi koja je postala kraljica ležernog stila. Ona trapezice kombinira sa otkačenim Prada cipelama i jednostavnim blazerom.

  

Uz nju sviđa nam se i na Alessandri Ambrosio koja ga nosi sa prugastom majicom, a savršeno izgleda i na uvijek besprijekornoj Diane Kruger kojoj stoji kao saliven. Elle MacPherson nosi ga također odlično, ova prekrasna manekenka kombinira svoje trapezice uz šljokičasti sako, a simpatična Kate Hudson nosi trapez uz popularnu Burberry jaknu. Gwyneth Paltrow također je nabavila ovaj popularni model traperica, a nosi ga poput većine - uz klasičan sako i visoke potpetice.

    

photo: celebritystyle, denimology, stylebistro

Ana Bacinger

Objavljeno: 05.04.2011. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p