CELEB STYLE

Tjedan u ormaru Jessice Albe

Lijepa glumica osvaja svakodnevnim stilom
Jessica Alba posljednjih se godina uvjerljivo prometnula u jednu od najbolje odjevenih hollywoodskih glumica, iako ju zapravo vrlo malo viđamo na crvenom tepihu. Stilske je poene zaradila na račun svog nepretencioznog, ali vrlo trendy svakodnevnog stila, koji nas iz prigode u prigodu osvaja svojom ležernošću i šarmom.


Zaposlena hollywoodska mama najčešće se može vidjeti u šetnjama Los Angelesom sa svojom obitelji, a kada ne snima filmove, Jessici su omiljeni posjeti kozmetičkim salonima i shopping. Upravo su ju u nekoliko takvih zgoda proteklog tjedna uhvatili paparazzi, koji vjerno bilježe svaki njen korak. Po svemu sudeći, Jessica Alba ima nova dva omiljena komada, koja fura na gotovo sve kombinacije.


Jedno su mrežaste sandale branda Surface To Air, koje su se pokazale kao odličan izbor uz cvjetni skinny jeans, a drugo je prostrana siva torba, koju Jess fura pod rukom svugdje gdje ide. It dizajnerski komadi tako se uklapaju u jednostavan, a efektan stil, kojim lijepa glumica plijeni pozornost gdje god se pojavi.

H.B.

Objavljeno: 28.08.2012. u 15:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p