CELEB STYLE

Tko je najbolje odjevena dama New York Fashion Weeka?

Ima ih čak nekoliko!
Zaista je teško odgovoriti na gore postavljeno pitanje jer je New York Fashion Week ove sezone zbilja briljirao kako novim kolekcijama dizajnera tako i fantastičnim modnim kombinacijama posjetitelja. Nekolicina njih ipak je zaslužila više medijske pažnje jer je svaki dan izgledala fenomenalno, a pojedine dame su nekim svojim kombinacijama ostale svima u sjećanju.

Najprije smo odlučili izdvojiti nama dragu Taylor Tomasi Hill koja je još jednom pokazala zašto je jedna od najboljih! Bikerske čizme uz romantične bijele komade i torbicu animal printa? To može samo Taylor! Tu je i uvijek originalna Anna Dello Russo na kojoj se vidi da uživa u svakom komadu koji odjene.

Dvojac bez kojeg ni jedan Fashion Week ne može proći su prijateljice Miroslava Duma i Vika Gazinskaya. Njih dvije su svaki dan bile prekrasne i zapravo je teško izdvojiti samo jedan styling jer modu stvarno imaju u malom prstu.

Joanna Hillman iz Harper's Bazaara odlično je spojila šarene hlače i najpoželjeniju torbu svake trendseterice, a Hanneli Mustaparta ostavila je bez daha sve prisutne u svojoj zelenoj haljini.

Hanne Gaby Odiele i Lindsey Wixton zaslužile su biti na ovom popisu zbog svog neobičnog stila koji na njima funkcionira savršeno, kao i Emmanuelle Alt i Lauren Santo Domingo koje su svima održale lekciju kako izgledati elegantno i sofisticirano.

Koja dama je vama najbolje odjevena?

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.09.2011. u 20:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p