CELEB STYLE

Top 3 looka Uljane Sergejenko

Prelijepa Ruskinja na pariškom tjednu mode

Jedna od modno hrabrijih dama čije odjevne kombinacije uživamo gledati na street style fotografijama sa svjetskih tjedana mode, ni ovaj put nije razočarala. Uljana Sergejenko prava je ljepotica koja pred očima javnosti sustavno nadograđuje svoj osebujan stil koji je prenijela i u vlastite kolekcije. Uljanu ćete rijetko kada vidjeti u nekoj običnoj kombinaciji. Njezin odabir najčešće su raskošne suknje punog kruga, neobični kombinezoni i haljine koje izgledaju kao modernizirana verzija kostimografije iz filma "Zameo Ih Vjetar". Pobornica couturea koji je iznimno „skup sport", na pariškom je tjednu mode prikazala nekoliko pamtljivih stylinga od kojih smo izdvojili sljedeća tri:

Bijeli kombinezon riskantan je modni potez pogotovo ako je uparen s crvenim jahačkim čizmama. Međutim ne znamo niti jednu ženu koja bi ovaj komad iznijela tako samouvjereno kao Uljana.

Trapezice su napravile veliki come-back u 2013. godini. Uljana je nabavila model u mornarsko plavoj nijansi i kombinirala ga s plavom košuljom i tregerima. Kao savršen modni dodatak poslužio je crni šešir širokog oboda.

Tipičan "Uljana look" prikazala je s odabirom korzetirane retro haljine u kojoj je pokazala zašto je smatrana modnom ikonom. Haljinu je odlično kombinirala sa sivim kratkim džemperom i puder rozim cipelama otvorenih prstiju. 

Photo: Getty/Guliver

 

Objavljeno: 05.10.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p