CELEB STYLE

Upoznajte novu ikonu stila

Jamie Chung je nova 'it' djevojka

Američka glumica i bivša TV prezenterica Jamie Chung u posljednje vrijeme puni medijske stupce modnih časopisa i portala. Ova nevjerojatno simpatična djevojka svojim je istančanim modnim stilom osvojila brojne djevojke diljem svijeta koje su ostale oduševljene jednostavnim i prije svega ženstvenim te nosivim kombinacijama koje divno nosi na javnim događanjima i u privatnim situacijama. Mlada glumica ove godine će se pojaviti u čak šest filmova, glumi u seriji Once Upon A Time i Believe, a najpoznatija je po ulozi Lauren u zabavnim filmovima The Hangover. Osim uspješne karijere, Jamie gradi i onu modne ikone jer je postala sveprisutna na javnim događanjima na kojima uvijek oduševi svojim zanimljivim stylingom.

Mnogi je uspoređuju s ikonom stila Olivijom Palermo koja njeguje ženstven, sofisticiran i elegantan stil, a poznata je po upečatljivim modnim dodacima kojima stvara zanimljive kombinacije. Upravo to radi i simpatična Jamie - bira klasične krojeve, lako kombinirane boje i komade koji su nevjerojatno sofisticirani te ih upotpunjuje 'statement' cipelama, simpatičnim torbicama i chic nakitom!

Djevojka zaraznog osmijeha i stila u kojem će se sasvim sigurno prepoznati brojne Hrvatice koje vole trendove, lice je na koje svakako treba obratiti pažnju!

 

A.B.

photos: Splash

 

Objavljeno: 25.04.2014. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p