CELEB STYLE

Već dugo nismo vidjeli ovako lijepu vjenčanicu

Agyness Deyn sve oduševila svojom nesvakidašnjom haljinom
Agyness Deyn vjenčanica 
Agyness Deyn, koja je svojom kratkom kosom i opakim stavom osvojila modne piste, oduševila je svoje uzvanike, nego i istinske ljubitelje mode, svojom neočekivanom i predivnom vjenčanicom

U bračnu luku je uplovila s Joelom McAndrewom, a sudbonosno Da je izrekla u haljini od tila iza koje stoji mlada engleska dizajnerica Molly Goddard. Do Molly je Agyness došle preko zajedničke prijateljice, londonske make up artistice Celije Burton, a dizajnerica je za lijepu mladenku kreirala bajkovitu haljinu napravljenu od tila.

Agyness Deyn vjenčanica
„Došla je u studio u lipnju, probala par stvari i samo rekla da radim što mislim da je najbolje. Osjetila sam da je htjela u jednu ruku pravu vjenčanicu, malo glamura i sjaja“, objasnila je dizajnerica koja se u jednu ruku bojala kreirati haljinu jer je znala da Agyness unatoč klasičnim željama želi da sve bude upakirano u neklasičnu vjenčanicu.

Moramo priznati da je Molly potpuno pogodila – kao podstavu dizajnerica je odabrala nježnu rozu boju, dok je s tilom dobila glamur, a gornjim dijelom, u kojem se posebno ističu rukavi, raskoš klasičnih i over the top vjenčanica. Cijeli styling je manekenka i pjevačica zaokružila upečatljivim Manolo Blahnik cipelama.

Agyness Deyn vjenčanica
 
Agyness Deyn vjenčanica
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 31.08.2016. u 15:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p