CELEB STYLE

Veselim se novom Celebrity MasterChefu!

Intervju: Ana Stunić

Ona je lice koje vam se već godinama smiješi s TV ekrana, djevojka koja vas osvaja svojim zaraznim osmijehom, ali i zanimljivim odjevnim stilom. No, voditeljica Ana Stunić više je od lijepog lica koje ste navikli gledati na svojim ekranima. U to smo se uvjerili jučer u šarmantnom Divas kafiću u kojem smo s lijepom voditeljicom popili kavu i popričali o svim aktualnim i budućim projektima, modnim trendovima i njezinom hobiju - analognoj fotografiji!

Što te trenutno poslovno najviše zaokuplja?

Trenutno me zaokuplja 5. rođendan inMagazina. A tu su i moje najdraže društvene mreže, koje pripremamo za neke buduće projekte. 


Postoji li neki budući projekt koji te posebno veseli?

Postoji, i to je Celebrity MasterChef, veselim se novim izazovima u kulinarstvu, ali isto tako i mojoj podršci putem društvenih mreža. 

Kakav stil preferiraš?

Što sam starija, sve više preferiram minimalizam s nekim akcentom. Iako, zapravo, to više ovisi i o mom nekakvom raspoloženju.

Odakle crpiš inspiraciju za odjevne kombinacije? 

Kad me netko pita gdje kupujem stvari, ja kažem na internetu. Moj odjevni stil je stil s interneta. Obožavam internet shopping.

Koji ti je najdraži komad u ormaru?

Teško mi je odlučiti, ali evo, za ovo doba godine čizme boje konjaka iz kojih ne izlazim zadnjih par tjedana.

Bez čega ne možeš zamisliti zimu?

Zimu ne mogu zamisliti bez kaputa, umjetnih bundi, kapa i šešira, dobrih čizmica... 

Postoji li neki aktualni trend koji ti se posebno sviđa?

Mislim da kod mene to nije baš trendovski, ja kombiniram sve pomalo. Sviđa mi se trend hlača visokog struka (nema više prehlada) kao i topovi koji su odrezani (za ovaj stil treba puno vježbati) i kombinacije crno bijele boje.

Postoji li nešto što nikada ne bi obukla?

Mislim da se ne vidim u tigrastome i u dugim haljinama, one mi naprosto ne stoje.

Od kad si se pojavila na malim ekranima, mnogi te smatraju svojom miljenicom. Postoji li netko na domaćoj modnoj sceni za koga ti misliš isto?

Jako volim hrvatske dizajnere i vjerujem da je to kruh sa 7 kora, stoga im se divim. Ne bih nikoga izdvajala, jer zaista vjerujem za sve njih da obavljaju lavovski posao.

Kakva si kada je glazba u pitanju? Što se trenutno vrti na tvojoj playlisti?

Trenutno novi Beck i Anna Calvi, na čiji koncert idem uskoro u Ljubljanu.

Da možeš glumiti u bilo kojem filmu, za koju ulogu bi se odlučila i zašto?

Uh, ovo je kao da me pitate da sam u tvornici čokolada koju bih izabrala. Dobra ekipa, dobar scenarij s dobrom i jakom ženskom ulogom i odmah bi se ukrcala na taj vlak.


Koja su ti najdraža mjesta u Zagrebu za popiti kavu?

Obožavam Divas, Time, Pif, Blok bar...

Jedan od tvojih hobija je analogna fotografija... Kako se dogodila ta ljubav? Imaš li neku poveću zbirku analognih fotoaparata i koji ti je najdraži?

Analogna fotografija je ljubav koja traje već godinama, od početka srednje škole, tako da stalno sa sobom nosim i fotoaparate i filmove. Već neko vrijeme mi je Yashica T4 super, i zapravo jedna od dražih. Volim ja i digitalnu fotografiju, ali ono iščekivanje kada razvijete film i vidite rezultate nije usporedivo s digitalnim fotografijama.

 

Matea Martek & Ana Bacinger

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 12.02.2014. u 11:31

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p