CELEB STYLE

Znate li koja je apsolutna vladarica Instagrama?

Kim Kardashian svrgnuta s trona…
Taylor Swift 
Kratko je trajala Instagram vladavine reality zvijezde Kim Kardashian West. Prije dva tjedna je s trona svrgnula jednu jedinu Beyonce te dobila titulu zvijezde s najviše followera na ovoj društvenoj mreži. No, za petama joj je bila Taylor Swift…

U kratkom vremenu trenutna it zvijezda glazbene scene je skočila s 43.7 milijuna na 45.6 milijuna, što je povećanje od 1,9 milijuna u samo dva tjedna.
  Taylor Swift Taylor Swift
 
Ova dva profila potpuno se međusobnu razlikuju. Dok Kim na svom profilu predstavlja svoj privatni život kroz more selfieja i fotki stylinga (jer ruku na srce, pravi posao reality zvijezda ni nema), Taylor svojim pratiteljima daje uvid svoje pripreme prije koncerta, pokazuje nastupe i povremeno stavi pokoju privatnu fotku, koja tada bude praćena sa svim strana.

Kim Kardashian
 
Kim Kardashian

Beyonce za razliku od svojih Instagram kolegica, nije toliko aktivna, i zna proći po tjedan dana dok ne stavi novu fotografiju. A to je sigurno i bio jedan od razloga zbog kojeg su je pretekle Kim i Taylor. Hoće li se Queen B. sada aktivirati?
 
Beyonce
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.09.2015. u 10:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p