TRENDOVI

12 slamnatih šešira iz aktualne high street ponude

Sjajan detalj kojeg uvijek obožavamo!

Dolaskom toplih ljetnih temperatura, vrijeme je da detalje prilagodite periodu i nabavite šarmantne ukrase koji se biti chic, ali i korisni. Možemo se složiti kako su šeširi definitivno modni dodatak koji je neizbježan u toplo vrijeme, a trenutna ponuda u trgovinama je i više nego odlična, pa razloga za odgodu kupovine definitivno nema.

Što se tiče ljeta i vrućih temperatura, ono što je vrlo bitno naglasiti je prva i valjana zaštita od štetnih zračenja, a detalj koji će vam u tome odlično poslužiti je šešir. Što se tiče dizajna, ovog ljeta obožavamo slamnate teksture ukrašene decentnim i zanimljivim detaljima koji će savršeno zaokružiti cijelu modnu priču te kombinaciji podariti posebnu stilsku notu. Šeširi su odlični i neophodni za odlazak na plažu no bez ikakvog problema možete ih nositi i u dnevnim kombinacijama. Ono s čime ne možete pogriješiti je jednostavna bijela haljina, udobne sandale na vezanje te slamnati šešir. Na ovaj način kreirat ćete damski i profinjen outfit koji će privlačiti mnoge poglede. S druge strane, volite li ipak više casual kombinacije, možete se odlučiti za jednostavne kratke hlačice, običnu majicu i šešir. Naime, radi se o kombinaciji koja odiše udobnošću i praktičnošću, a šešir je tu da joj podari chic prizvuk.

Budući da je aktualna ponuda doista raznovrsna te ne sumnjamo da će se još nadopunit do samog početka ljeta, u nastavku smo izdvojili 12 prekrasnih modela šešira za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled.

Zara (150 kn, 200 kn)

Topshop (215 kn)

Reserved (80 kn)

Topshop (100 kn, 120 kn)

Uterque (550 kn)

Uterque (550 kn)

H&M (100 kn, 120 kn)

Reserved (150 kn)

Zara (150 kn)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Topshop, Uterque, Reserved
Objavljeno: 06.06.2019. u 11:10
Tagovi: šeširi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p