TRENDOVI

Kožni blejzer iz Zare kao odličan odabir za stylish jesenske kombinacije!

Model koji nas je oduševio na prvu!

Zara je high street brend koji nas uvijek iznova razveseli stylish modnim komadima koje možemo nabaviti po pristupačnim cijenama. Ovog puta za oko nam je zapeo crni blejzer od umjetne kože koji uživa statement status i nameće se kao sjajan jesenski odabir s kojim ne možete pogriješiti. Crna boja je sama po sebi vrlo upečatljiva i posebna, a element imitacije koje dodatno podiže dinamiku stylinga čini ga interesantnom i individualnom modnom pričom.

Jesenski dani nerijetko su oni u kojima je potrebno vješto iskombinirati tanju i deblju odjeću te zapravo pronaći komade za prijelazno razdoblje koji odgovaraju promjenjivim temperaturama. Blejzer je modni odabir koji je jednako poželjan u svakom dijelu godine jer se uvijek lako može prilagoditi situaciji i prigodi, ali ipak jesenski period nezamisliv je bez spomenutog komada.

Zara je ovog puta predstavila zanimljivu varijantu od umjetne kože koja je nešto dužeg kroja te kao takva sjajna za ležerne trendi oversized kombinacije. Ono što predlažemo je da ovaj model kombinirate s užim hlačama ili suknjom te tako postignete sinergiju elegantnog i otkačenog stila koji baš nikad ne razočara. Osim spomenute varijante, crni blejzer možete kombinirati i na jeans, ali i na ostale zanimljive materijale koji će pomoći da vaš styling bude individualna priča i samim time naglašava osobnost.

Ovaj chic blejzer možete nabaviti u Zari po cijeni od 400 kn!

Zara (300 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 12.09.2020. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p