TRENDOVI

Svi modeli tenisica koje ćemo nositi ove jeseni

Tenisice koje će se sigurno pronaći na vrhu vaše shopping liste!

Ono što nam je trenutno najveći izazov u ovom prijelaznom razdoblju jest odabir obuće, budući da su jutra poprilično hladna, dok već u podne hodamo po gradu s jaknom u rukama. Početak jeseni zapravo je najzahtjevniji kada je odijevanje u pitanju, a na sve izazove ovog prevrtljivog godišnjeg doba najbolje odgovaraju kvalitetni modeli tenisica!

Sigurni smo kako u baš svakom ormaru možemo pronaći barem jedan dobar par tenisica, a na njihovu kupovinu se najčešće odlučujemo krajem ljeta, kada se nalazimo u iščekivanju neke nove modne sezone. Kao i svake godine, tako i ove brojni high street brendovi, ali i omiljena dizajnerska imena, najavila su raskoš novih trendova, modela i detalja kojima je zaista teško odoljeti. Tenisice volimo iz brojnih razloga, a osim toga što se sjajno uklapaju u baš svaki stil i ormar, ono što posebno volimo kod njih jest udobnost koju nam pružaju pri svakom našem koraku, pa su kao takve omiljena stavka u našim svakodnevnim i poslovnim outfitima.

Također veliki broj modela tenisica obogaćen je posljednjim trendovima, pa su se tako transformirale iz rubrike sportske odjeće u rubriku najpoželjnijeg modnog dodatka. Kako je pravo vrijeme za obnovu kolekcije, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela koje ćete sigurno poželjeti u svojoj shopping košarici!

Stella Mccartney (€ 395)

Zara (180 kn)

Bershka (230 kn)

adidas (€115)

Bershka (280 kn)

Reserved (300 kn)

Balmain (€550)

Reserved (350 kn)

Zara (350 kn)

Miu Miu (€650)

Zara (350 kn)

Nike (€122)

Zara (130 kn)

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.09.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p