TRENDOVI

Streetstyle inspiracija za odlične i jednostavne jesenske outfite!

Kombinacije koje želimo kopirati odmah!

Pred nama su jesenski dani, a to znači da je savršen trenutak za uskakanje u brojne stylish slojevite kombinacije koje su zagasite i zaigrane te tako čine divnu i zanimljivu sinergiju koja baš uvijek izgled dobro. Unatoč tome što su omiljeni modni brendovi već predstavili svoje jesensko viđenje mode, ono što uvijek ipak malo više volimo su kombinacije najdražih 'it' djevojaka za koje ne sumnjamo da će vas inspirirati i potaknuti na kreiranje posebnih stylinga!

Kao što smo spomenuli, jesen je pred vratima, a mi jedva čekamo iz ormara iskopati omiljene kardigane, karirane hlače, lagane džempere i balonere koji savršeno pristaju jesenskoj modnoj priči. Odabir s kojim ne možete pogriješiti svakako je nezaobilazni traper u različitim varijantama. Traperice, suknje ili pak haljine nameću se kao jednostavan odabir koji je lako kombinirati te uz ključne detalje prilagoditi svakoj situaciji.

S druge strane, tu si i džemperi koje volimo nositi i kao haljine te u kombinaciji s culottes hlačama ili pak modelima na crtu koji donose dozu minimalizma i nešto klasičnijeg modnog prizvuka. Jedno je sigurno, jesenske kombinacije su chic i posebne, udobne i funkcionalne, a sukladno tome, odličan poligon za izražavanje kreativnosti i osobnosti, stoga u nastavku donosimo inspiraciju koja sigurno neće razočarati, već naprotiv, potaknuti na osmišljavanje divnih modnih priča!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.09.2020. u 10:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p